Om Gestricia

subst. ~en
ORDLED: e--post-en
• system för sändning av meddelanden mellan datoranvändare som både kan skriva och ta emot dem via en dataskärm: ~ används i stället för vanlig post eller telefon och för meddelanden som skall bearbetas av en dator eller läsas av flera personer.

Tobias Larsson

Om oss

Gestricia Redovisning skapades utifrån att redovisning och bokföring inte skulle vara ett anonymt och tråkig moment som företagen måste genomföra, utan att det istället ska ses som en möjlighet att få viktig återkoppling på hur ditt företag mår, likt din årliga hälsokontroll hos läkaren. Därför ser vi det som väsentligt att när man blir kund hos oss ska du få löpande återkoppling av oss och ordenliga genomgångar vid årsavslut. Behöver ni som kund rådgivning eller stöttning i ditt företagande är vi byrån för er.

Gestricia Redovisning jobbar gärna med olika digitala lösningar gentemot kunder och till följd av det har vi också kunder över hela Sverige men vi siktar alltid på att få ett personligt möte med våra kunder minst en gång om året. Personliga möten är fortfarande något vi upplever våra kunder uppskattar och något vi kommer fortsätta med så länge efterfrågan finns.


Hoppas vi hörs!
tobias@gestricia.se
+46 (0)72 200 02 41

Kontakta mig!

Omdömen


Noga, bra och trevlig!

Lättillgänglig när man behöver få rådgivning, noga och gör sitt jobb bra! Väldigt nöjd som kund.

- Natalie 2018-06-20

Kommer aldrig byta

Bästa redovisningskonsulten jag haft kommer aldrig att byta. Han har varit egenföretagare själv i olika brandcher och har på så sätt en helt annan förståelse för tänket man har som företagsledare. Det blir mer än att bara knacka bokföring och göra bokslut.

- Magnus 2018-06-26

Duktig / fd. Företagare och ekonom

Tobias var företagare själv i olika branscher i många år innan han pluggade till ekonom och jobbade på en stor redovisningsfirma. Därför förstår han på ett helt annat sätt verkligheten i att vara egenföretagare, hur man tänker, hur man mår. Det är det som gör honom lite unik. Det är så mycket mer än bara bokföring och bokslut. Jag kommer aldrig byta ut honom som redovisningskonsult. Snabb, nogrann, insatt, effektiv och med helt rätt priser.

- Olsson 2018-06-26

Skriv gärna ett omdöme!

Jag tar tacksamt emot omdömen som jag kan publicera här på sidan. Vill du skriva ett omdöme om mina tjänster så välj ämne i kontaktformuläret på kontaktsidan.

Tobias Larsson
-din redovisningskonsult i vått och torrt!